TRANSPORT GRATUIT PENTRU CUMPĂRĂTURI DE PESTE 150 LEI

Salut!

Numele meu este Călugăr David, persoana din spatele ideii ”Accesorii Majordom”.

Totul a pornit de la pasiunea pentru a purta accesorii și de la lipsa lor pe piața din România. Modelele existente pe piață erau foarte scumpe și nu se potriveau stilului meu.

Întâlnind persoane la fel de pasionate ca mine cărora le-au plăcut accesoriile făcute de mine am primit și curajul de a încerca să le fac pe o scară mai largă. Am început cu bățări dedicate bărbaților dar pe parcurs am realizat că noi, bărbații, avem nevoie de idei de cadouri pentru aparținătoarele sexului frumos și că acestea merită răsfățate.

Inspirația brățărilor vine din natură din mediul înconjurător și de la minunata mea soție Valentina, un adevărat izvor de energie și de inspirație.

Numele „MAJORDOM” vine de la optimismul personal și de la atitudinea mea „de modă veche”. Consider că bărbații trebuie să fie în continuare bine îmbrăcați și accesorizați dar în același timp trebuie să fie bine educați. După cum spun părinții mei „trebuie să ai coloană vertebrală și să lași loc de bună ziua pe oriunde treci”. Ei bine, la început, acest majordom a fost doar un simplu șef al casei dar pe bază ce istoria înaintează această funcție a fost din ce în ce mai bine poziționată și majordomul a ajun să fie o persoană înțeleaptă și o persoană care să aibă întotdeauna soluții și sfaturi la îndemână.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Înscrie-te pentru

25% reducere

Lasă-ți detaliile mai jos și vei primi codul de discount pe mail!