TRANSPORT GRATUIT PENTRU CUMPĂRĂTURI DE PESTE 150 LEI
 1. Definiții

Accesorii Majordom este proprietate a MAJORDOM FIT SRL, persoană juridică de naționalitate română cu sediul social în Cluj-Napoca, Str Lunii 13, Bl L12, Sc 3, Ap 31, având Număr de ordine în Registrul Comerțului J12/2678/31.08.2020 și Cod Unic de înregistrare 42987617. Ne puteți contacta oricând trimițând un Email la adresa calugar.david@accesoriimajordom.ro. În continuare numit și Vânzător.

Cumpărător: orice persoană fizică sau juridică care își creează un cont și achiziționează produsele comercializate pe acest site.

Cont: secțiune a site-ului care necesită o adresă de e-mail și o parolă prin intermediul căreia Cumpărătorul poate plasa comenzi. Tot această secțiune conține informații despre cumpărător, istoricul de cumpărături făcute de acesta. Cumpărătorul este responsabil ca datele completate la creare contului sunt corecte și actualizate.  

Site: prezentul magazin online identificat la adresa web accesoriimajordom.ro.

Comanda: forma de comunicare prin care cumpărătorul transmite vânzătorului produsele pe care dorește să le achiziționeze.

Bunuri și servicii: oricare bun sau serviciu prezent pe site destinat vânzării.

Conținut:

 • Toate informațiile prezente pe site;
 • Toate imaginile prezente pe site;
 • Textele folosite pentru descrierea și prezentarea produselor.

Tranzacție: încasarea unei sume de bani reprezentând contravaloarea unui bun sau serviciu de către Accesorii Majordom.

Specificații: descrierile bunurilor și serviciilor găsite pe site.

Campanie: expunerea comercială de către vânzător a unor bunuri, în număr limitat și  pentru o perioadă de timp limitată.

Review: evaluare scrisă de cumpărător pe baza experienței personale după achiziționarea unui bun sau serviciu oferit de Accesorii Majordom.

 • Produse și prețuri

Toate produsele noastre sunt noi dacă nu este specificat altfel.

Produsele fiind făcute manual pot diferi față de imaginile prezente pe website. Orice imperfecțiune este considerată ca un plus la imaginea produsului.

Imaginile, specificațiile și prețurile produselor cât și campaniile și ofertele prezente pe site pot suferi modificări fără o notificare prealabilă.

 • Drepturile și responsabilitățile vânzătorului
                Accesorii Majordom se obligă să livreze toate produsele în cea mai bună stare și să asigure garanția calității produselor pregătite astfel încât fiecare Cumpărător în parte să fie mai mult decât satisfăcut de bunurile și serviciile primite.

În situația în care Clientul nu este mulțumit de produsul comandat, pe cheltuiala exclusivă a acestuia se poate returna produsul și mai apoi schimba la cererea și specificațiile Clientului.

Accesorii Majordom își rezervă dreptul de a refuza schimbarea produsului returnat în cazul în care acesta prezintă urme de uzură sau este deteriorat dar se obligă să facă modificările necesare produsului conform specificației Clientului dar cu achitarea contravalorii de bani pentru modificările efectuate de Vânzător.

În cazul unei aglomerări de comenzi, Vânzătorul se obligă să anunțe Cumpărătorul perioada maximă în care va fi livrată comanda.

Perioada de expediere a produselor este de maxim 72 ore de la depunerea comenzii. La această perioadă se adaugă timpul necesar transportului de la Vânzător la Cumpărător.

Accesorii Majordom își rezervă dreptul de a șterge și/sau refuza review-uri și comentarii postate care sunt obscene, conțin violență verbală sau aduc prejudicii firmei și în mod direct site-ului.

Accesorii Majordom își rezervă dreptul de a șterge conturile persoanelor care prin acțiunile lor

 • Drepturile și responsabilitățile cumpărătorului

Clientul se obligă ca odată ce a depus o comandă să achite contravaloarea bunurilor și serviciilor comandate cât și transportul acestora, în condițiile în care nu a beneficiat de o ofertă care să deducă și/sau scadă costul transportului.

Clientul are obligația de a furniza Vânzătorului datele corecte și complete pentru ca Vânzătorul să poată livra în condiții optime bunurile și serviciile comandate.

În cazul furnizării unor date incomplete sau eronate care rezultă la returnarea produselor, Clientul se obligă să acopere cheltuielile apărute de livrare și de retur.

În cazul returnării bunurilor comandate de client, acesta se obligă să achite contravaloarea transportului cât și contravaloarea bunurilor dacă acestea vor fi deteriorate la primirea de către Vânzător.

Pentru a vă putea oferi o experiență cât mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite, ne luăm libertatea de a modifica această pagină fără a vă notifica în prealabil.

 • Drepturile de autor

Logo-ul, denumirea afacerii, designul, numele produselor, conținutul site-ului cât și imaginile de prezentare a produselor sunt proprietatea Majordom FIT SRL. Orice folosire a conținutului găsit pe site cât și copierea sau salvarea unor părți în interes altul decât personal sau non-comercial este interzis fără permisiunea Majordom FIT SRL.

Pe site poate fi găsit și conținut generat de utilizatori sub formă de review-uri și testimoniale. Acest conținut este proprietatea utilizatorului dar poate fi folosit de către Majordom Fit în scopuri de promovare.

 • Politica de plată și facturare

La plasarea fiecărei comenzi se va genera automat un bon de comandă.  După generarea bonului de comandă se va elibera o factură conformă, factură pentru care utilizatorul este obligat să furnizeze toate dacele necesare eliberării facturii conform legii.

Plata se poate face prin virament bancar în contul societății, online prin serviciile de plăți electronice, ramburs curierului care va livra produsele comandate sau cash reprezentantului firmei în cazul în care produsele vor fi predate în persoană.

De menționat că prin serviciile de plăți electronice în nici un moment nu vor fi păstrate sau salvate datele cardurilor folosite pentru plata comenzilor.

 • Politica de livrare

Livrarea produselor se face în colaborare cu diverse servicii de curierat. Produsele vor pleca de la Accesorii Majordom înspre client în decurs de 24 până la 72 de ore. La care se adaugă timpul de transport.

Transportul Standard care durează între 2 și 4 zile lucrătoare costă maxim este de 15 lei, în funcție de distanța pe care coletul trebuie să o străbată.

Pentru comenzi mai mari de 145 lei, transportul este asigurat de către Accesorii Majordom.ro.

 • Politica de returnare

Conform legislației în vigoare (OUG 34/2014), cumpărătorul are la dispoziție 14 zile calendaristice pentru a decide dacă produsele Accesorii Majordom îi sunt pe plac, noi zicem că 30 de zile. Vă garantăm faptul că vă vom restitui integral contravaloarea produselor cumpărate doar dacă produsele returnate sunt în starea lor originală și au fost împachetate corespunzător.

Pentru a returna produsele comandate este necesar ca Accesorii Majordom să fie contactat de cumpărător în vederea notificării returului și pentru a stabili detaliile conform cărora produsele vor fi returnate.

Contravaloarea produselor va fi restituită în termen de 14 de la ajungerea în posesie a produselor înapoi la Accesorii Majordom.

Accesorii Majordom nu poate accepta colete în sistem ramburs.

Consumatorul va suporta costurile de transport în cazul returului.

Produsele returnate trebuie să fie returnate în starea inițială și în ambalajul original. Consumatorul va achita și contravaloarea posibilelor defecțiuni apărute produselor pe perioada deținerii acestora. Cele 14 zile sunt menite pentru a oferi timp cumpărătorului să se decidă dacă dorește să păstreze produsele, nu pentru a fi purtate preț de 14 zile cu titlu gratuit.

 • Politica de garantare

Accesorii Majordom oferă garanție de 12 luni pe toate produsele vândute.

În cazul în care produselor rupte le lipsesc maxim 25% din pietrele componente Accesorii Majordom se obligă să le înlocuiască fără nici un cost. Accesoriilor metalice, pandantivele, charmurile, vor fi achitate de cumpărător.

Transportul produselor va fi susținut de către cumpărător.

 1. Soluționarea Litigiilor

Orice litigiu poate să apară între cumpărător și Accesorii Majordom se va rezolva pe cale amiabilă în termen de 30 de zile de la apariția acestuia, transmis în scris atât de vânzător cât și de cumpărător.

Dacă nu s-a putut rezolva litigiul în termeni amiabili, va fi sesizată instanța competentă.

 1. Limitarea Răspunderii

Accesorii Majordom nu își asumă nici o răspundere pentru daune rezultate prin folosirea bunurilor și serviciilor livrate și în special a pierderii lor.

La creare contului sau la plasarea comenzilor, cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc prezenții Termeni și condiții în versiunea prezentă pe acest site.

Prin creare contului pe site, cumpărătorul se obligă să păstreze confidențialitatea datelor de acces și este responsabil de activitatea desfășurată pe contul respectiv.

Ne rezervăm dreptul de a modifica și adăugi prezenta secțiune de Termeni și condiții ori de câte ori vom considera necesar și de bun augur pentru o mai bună funcționare și pentru a vă livra dumneavoastră, cumpărătorilor o experiență cât mai bună.

 1. Politica de confidențialitate (GDPR)

Politica noastră de respectare a datelor cumpărătorilor este una strictă și conformă cu legislația în vigoare.

Garantăm că vom respecta drepturile oferite de OUG 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare, Legea nr 365/2002 privind comerțul electronic și a Legii 677/201 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Datele colectate de la cumpărătorii sunt folosite pentru a duce la bun sfârșit contractul de vânzare, informarea acestora despre evoluția comenzii lor, marketing, promovarea produselor, cercetare de piață, newsletter.

Vânzătorul nu trimite mesaje de tip spam.

Orice cumpărător poate opta pentru ștergerea datelor sale cu caracter personal din baza de date a Accesorii Majordom.ro

Unele dintre datele oferite vor fi oferite și colaboratorilor pentru a putea duce la bun sfârșit obiectul contractului încheiat pe baza comenzii (companii de curierat).

 1. Cookie-uri

Pentru a avea un site care să ruleze cât mai bine și pentru a vă oferi dumneavoastră o experiență cât mai completă, Accesorii Majordom folosește cookie-uri (mici fișiere stocate pe calculatorul sau telefonul utilizatorilor care au menirea de a identifica preferințele acestora cât și informații legate de comportamentul lor). Aceste cookie-uri sunt folosite și de către serviciile de marketing pentru a putea direcționa reclamele potrivite către utilizator și pentru a știi ce succes au aceste reclame.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

La finalizarea comenzii introdu codul

10extra

Pentru încă 10% reducere la accesoriile tale 

FĂCUTE DE MÂNĂ!

 

Valabil până la 31 Ianuarie 2023

 

Lasă-ne adresa ta de mail și primești

10% Extra

Plus că vei afla de viitoarele noastre reduceri!