TRANSPORT GRATUIT PENTRU CUMPĂRĂTURI DE PESTE 150 LEI

Pietre lava, Lava Stone sau Piatra Vulcanică

Bratara cu lava , haolit si ochi de tigru verde
Brățară Vicomte Armagnac Sarlat

­­­Lava sau Lava Stone cunoscută și sub denumirea de Bazalt sau în română pietre lava. După cum îi spune și numele, provine din lava vulcanilor care odată ieșită la suprafață s-a solidificat.

Este una dintre cele mai comune „roci” găsite pe suprafața Terrei, în acest moment, estimândus-se că undeva pe la 8% din suprafața planetei este acoperită cu lava, atât pe uscat cât și în oceane și mări.

Cea mai cunoscută culoare a sa este gri către negru, dar se mai găsește și sub nuanțe roșiatice datorită oxizilor de fier aflați în componența sa.

Este ușoară dar în același timp, fiecare bucată este unică datorită porilor de pe suprafața sa, la fel ca oamenii.

Principalele elemente ale pietrelor lava sau lava stone, sunt focul și pământul, două extreme mari dar valoroase ca semnificație.

Pietrele lava sunt bine conectate cu pământul și natura, astfel purtătorul ei va avea o bună legătură cu Mama Natură.

Datorită porozității sale, aceasta poate absorbi apă și nu numai. Practicanții aroma terapiei le infuzează cu diverse uleiuri esențiale  pentru a păstra aromele acestora în permanență cu ei.

În trecut acestea erau folosite în toate aspectele vieții cotidiene, de exemplu,  în bucătărie la gătit, aceasta rezistând la mari temperaturi, odată încinsă păstrează o temperatură constantă, ca un fel de cărbune.

Bijuteriile din lava au apărut în aceeași perioadă cu începerea utilizării sale.  Atracția față de acest material a venit și de la faptul că aceasta absoarbe căldura și astfel, după ce un accesoriu a fost dat jos de la mâna sau gâtul purtătorului, acesta va păstra temperatura purtătorului pentru o perioadă mai lungă de timp decât alte pietre. Astfel considerându-se că legătura spirituală între purtător și bijuterie rămâne.

Dacă dorești să-ți alegi o brățară cu lava, trebuie să-ți cunoști mărimea încheieturii! Găsești aici ghidul de măsurare a încheieturii!

Poți vedea brățări cu lava la Mandala by Radu Grindean!

1 comment

    Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

Leave a Reply

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

La finalizarea comenzii introdu codul

10extra

Pentru încă 10% reducere la accesoriile tale 

FĂCUTE DE MÂNĂ!

 

Valabil până la 31 Ianuarie 2023

 

Lasă-ne adresa ta de mail și primești

10% Extra

Plus că vei afla de viitoarele noastre reduceri!